Postal Code ne demek?

Postal Code ne demek? NASA tarafından Mars'a isim gönderileceğinin açıklanmasının ardından internette konu hakkında yoğun bir araştırma başladı. NASA'nın sitesine girildiğinde isim gönderebilmek Postal Code alanının doldurulması gerekiyor. Postal Code'un ne anlama geldiğini bilmeyenlerse internette Postal Code ne demek sorusuna yanıt arıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. İşte Postal Code Türkçe çeviri...

Postal Code ne demek? Mars'a ismini göndermek isteyen vatandaşlar NASA'nın sitesine girerek isimlerini yollamak istiyor. Ancak doldurulması gereken alanlardan biri olan Postal Code bölümünün ne anlama geldiğini bilmeyen birçok vatandaş internette Postal Code ne demek, ne anlama geliyor sorusuna yanıt arıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki Postal Code ne demek? İşte Türkçe anlamı...

POSTAL CODE NE DEMEK?

Postal Code, posta kodu demek ve bu alanı ikamet ettiğiniz bölgeye göre posta kodunuzla doldurmanız gerekiyor.

Posta kodunuzu öğrenmek için ilgili haberimizi okuyabilirsiniz;

POSTA KODU NEDİR?

Zip kodu sadece eyaleti olan ülkelerde bulunuyor. Bu da demek oluyor ki Türkiye için zip kodu yoktur. Bazı siteler özellikle zip kodu istiyor. Bu gibi durumlarda posta kodu girerek durumu çözebilirsiniz.

Hızlı şekilde bir zip kodu istiyorsanız şunu kullanabilirsiniz: 34100

Posta kodları genellikle illerin plaka kodlarıyla başlar. Örneğin; İstanbul için 34000, Ankara için 06000, Tokat için 60000, Artvin için 08000, Kırklareli için 39000 vb.

Postal Code ne demek? ile ilgili etiketler NASA Mars Türkçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.