Poşet fiyatları yeni yılda da 25 kuruş olacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Poşet fiyatını 2023 için 25 kuruş olarak belirledik artışa gitmiyoruz.” dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Ticaret ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanlıklarının 2023 yılı bütçeleri görüşmelerine başlandı. 

 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı konuşmada önümüzdeki yıl uygulanacak poşet fiyatlarını açıkladı.

2019'da yürürlüğe giren fiyatlandırma sisteminde poşetlere istenen 25 kuruşluk ücret, bu sene de değişmedi. 2023 yılında poşetlerin fiyatı 25 kuruştan satılmaya devam edilecek. 

Bakan Kurum, Genel Kurul'da yaptığı açıklamada, "Bu yıl da aldığımız kararla poşet fiyatını 25 kuruş olarak belirliyor ve herhangi bir artışa gitmiyoruz" dedi.

Poşet fiyatları yeni yılda da 25 kuruş olacak ile ilgili etiketler Son dakika Murat Kurum poşet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.