Poşe yumurta nasıl yapılır? Poşe yumurta nedir?

Poşe yumurta nasıl yapılır? Poşe yumurta nedir? MasterChef 2020 üçlü düellolarda yarışmacılardan poşe yumurta yapılması istendi. İzleyenler ise poşe yumurtanın nasıl yapıldığını araştırmaya başladı. İştePoşe yumurta tarifi ve gerekli malzemeler...

MasterChef 2020 yarışmasında poşe yumurtanın nasıl yapıldığı gündem oldu. Üçlü düellolarda yarışmacılardan 25 Temmuz akşamında poşe yumurta yapmalarını istemesi büyük bir rekabeti de beraberinde getirdi. Poşe yumurta nasıl yapılır? Poşe yumurta nedir? İşte Poşe yumurta tarifi ve gerekli malzemeler...

MasterChef 2020’de üçlü düellolarda poşe yumurtanın nasıl yapıldığı merak konusu oldu. İzleyiciler ise poşe yumurtanın nasıl yapıldığını, tarifini ve kullanılan malzemeleri araştırmaya başladı.

POŞE YUMURTA NEDİR?

Çiğ yumurtanın kaynamakta olan su içine atılıp birkaç dakika sonra pişirilip sonrasında damak tadına göre ister sarımsaklı yoğurt ister salçalı sos ile servis edilerek hazırlanan yemek poşe yumurta olarak adlandırılır.

POŞE YUMURTA NASIL YAPILIR?

Öncelikle ocakta kaynamakta olan suyun içerisine tuz ve sirke ilave edin. Yumurtaların dağılmaması adına ayrı bir yerde kırın ve yavaşça ocaktaki kaynar suyun içerisine atın. Beyazlarının dağılmaması için suyu yumurtanın üzerine dökün. Bunun için 4 dk yeterli olacaktır.

POŞE YUMURTA TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

Yumurta
Kaynar su
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı sirke

Poşe yumurta nasıl yapılır? Poşe yumurta nedir? ile ilgili etiketler poşe yumurta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.