Portsmouthlu 3 yıldızda korona pozitif çıktı

Portsmouth forması giyen James Bolton, Andy Cannon ve Sean Raggett'in corona virüsü testlerinin pozitif çıktığı açıklandı!

Portsmouth forması giyen James Bolton, Andy Cannon ve Sean Raggett'in corona virüsü testlerinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Portsmouthlu 3 yıldızda korona pozitif çıktı

İngiltere 1. Lig ekiplerinden Portsmouth forması giyen James Bolton, Andy Cannon ve Sean Raggett'in corona virüsü testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, bahsi geçen üç futbolcunun testlerinin pozitif çıktığı ve konuyla ilgili hükümet yetkililerinin bilgilendirildiği kaydedildi.

Kulüp Başkanı Mark Catlin ise kötü haberi 20 Mart akşamı aldığını söyledi ve "Oyuncularımızda semptomların hiçbiri yoktu. Haberi alınca hemen harekete geçtik ve kendilerini bilgilendirdik. Umarım en kısa sürede iyileşirler" dedi.

ARKADAŞLARINA TAVSİYEDE BULUNDU

Testi pozitif çıkan üç isimden biri olan Sean Raggett, kendisini gayet iyi hissettiğini ancak yine de eve kapandığını söyledi. Ragget ayrıca kendisiyle son dönemde temas eden herkesi de uyardı.

SEAN RAGGET'IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

"Geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür ediyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum ama şimdi kendimi izole etme ve virüsü etrafa yaymama zamanı. Geçtiğimiz bir iki hafta içinde benimle temas eden varsa kendine dikket etsin. Güvende kalın."

 

Portsmouthlu 3 yıldızda korona pozitif çıktı ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Premiere League
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.