Porto kadrosunda kimler var? D grubu takımları hangileri?

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar, Monaco'da çekilen kuraların ardından belli oldu. Porto kadrosunda kimler var? D grubu takımları hangileri? Galatasaray'ın rakibi FC Porto ve Şampiyonlar Ligi D Grubu hakkındaki ayrıntılı bilgiler haberimizde...

Geçtiğimiz yıl Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden ve kura çekimine 4. torbadan giren Galatasaray'ın 2018 UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Porto kadrosunda kimler var? D grubu takımları hangileri? Galatasaray'ın rakibi FC Porto ile ilgili bilgileri ve UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarını bu haberden bulabilirsiniz.

 Porto kadrosunda kimler var? D grubu takımları hangileri?


Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar, Monaco'da çekilen kuraların ardından belli oldu.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olarak turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden ve kura çekimine 4. torbadan giren Galatasaray'ın rakipleri belli oldu.

Galatasaray, D Grubu'nda Lokomotiv Moskova, Porto ve Schalke ile aynı gruba düştü.

İŞTE GRUPLAR

A GRUBU: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco, Club Brugge
B GRUBU: Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven, Inter
C GRUBU: Paris Saint-Germain, Napoli, Liverpool, Kızılyıldız
D GRUBU: Lokomotiv Moskova, Porto, Schalke, GALATASARAY
E GRUBU: Bayern Münih, Benfica, Ajax, AEK
F GRUBU: Manchester City, Shakhtar Donetsk, Lyon, Hoffenheim
G GRUBU: Real Madrid, Roma, CSKA Moskova, Viktoria Plzen
H GRUBU: Juventus, Manchester United, Valencia, Young Boys

Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 18-19 Eylül'de başlayıp 11-12 Aralık'ta sona erecek.

Son 3 sezon Real Madrid'in mutlu sona ulaştığı Şampiyonlar Ligi'nin finali, 1 Haziran'da Madrid'deki Metropolitano Stadı'nda oynanacak.

Porto kadrosunda kimler var? D grubu takımları hangileri? - Resim : 2

FC PORTO
Futebol Clube do Porto, bilinen diğer ismiyle FC Porto ya da kısaca Porto, Portekiz'in Porto şehrinde kurulmuş spor kulübüdür. Daha çok Portekiz futbolu lig sisteminin en üst kademesi olan Primeira Liga'da mücadele eden profesyonel futbol takımı ile tanınmaktadır.

28 Eylül 1893 yılında kurulan kulüp, Lizbon merkezli rakipleri Benfica ve Sporting CP ile birlikte Portekiz'de "Büyük üçlü" (Portekizce: Três Grandes) olarak bilinen 3 takımdan bir tanesidir. 1934 yılında organize edilmeye başlanan Primeira Liga'ya ilk sezonundan itibaren aralıksız olarak katılmıştır. Kulübün takma ismi Dragões (Ejderhalar)'dır. 2003 yılına kadar maçlarını 52 yıl boyunca Estádio das Antas'da oynayan kulüp, daha sonra Estádio do Dragão'ya taşınmıştır.

Porto kadrosunda kimler var? D grubu takımları hangileri? - Resim : 3

Porto FC, tanınmamış genç futbolcuları, yetenek avcılarının raporları ile ucuz fiyata kadrolarına katıp büyük takımlara çok büyük meblağlara satmasıyla ünlüdür. Bu nedenle kulübe Futbol Fabrikası lakabı takılmıştır. Yüksek bonservis bedeliyle sattığı futbolcular arasında Anderson, Carvalho, Danilo, Lisandro Lopez, Bruno Alves, Hulk, Falcao, Pepe gibi birçok isim vardır.

 

 

 

 

Porto kadrosunda kimler var? D grubu takımları hangileri? ile ilgili etiketler Porto kadrosunda kimler var d grubu takımları galatasarayın rakibi fc porto
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.