Porto eski antrenörü Aboubakar'ın Beşiktaş'a gitmesine çıldırdı

Porto'nun eski yardımcı antrenörü Rodolfo Reis, Laurent Depoitre'ın transferini eleştirdi, "Depoitre'ı alıp Aboubakar'ı Beşiktaş'a nasıl gönderirsiniz?" ifadesini kullandı.

Futbolculuk kariyerinin tamamını Porto'da geçiren ve mavi-beyazlılarda yardımcı antrenörlük de yapan Rodolfo Reis'ten eski takımına sert eleştiri geldi.

Bir televizyonda yorumculuk yapan 62 yaşındaki futbol adamı Porto hakkında, "Bazen sokaklarda yürüyorum ve taraftarlar benden Porto'yu daha çok savunmamı istediklerini söylüyor. Ben de "yalancı olamam" şeklinde cevap veriyorum. Umarım Porto ve teknik direktör hakkında iyi şeyler söylerim" dedi.

"PORTO'YA BUNU SÖYLEMEYE Mİ GELDİNİZ?"

Porto'nun gol yollarında etkisiz kaldığını ve klastan yoksun olduğunu vurgulayan Reis teknik direktör Nuno Espírito Santo'yu hedef alarak, "Teknik direktör sürekli takımın gol yollarında etkin olmadığından yakınıyor ve bu oyuncuların aklında yer ediyor. Bunu antrenmanda düzeltebilirsiniz ancak Porto'ya bunu söylemeye gelmediniz" diye konuştu.

Sezon başında Gent'ten alınan Belçikalı golcü Laurent Depoitre'ın transferini de eleştiren Reis, "Depoitre'ı alıp Aboubakar'ı Beşiktaş'a nasıl gönderirsiniz?" ifadesini kullandı.

Porto eski antrenörü Aboubakar'ın Beşiktaş'a gitmesine çıldırdı ile ilgili etiketler Porto Beşiktaş Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.