Chelsea ilk maçta Porto karşısında zorlanmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Porto ile Chelsea, Sevilla'daki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Son 16 turunda İtalyan devi Juventus'u eleyen Portekiz ekibi, Premier League devine kolay teslim oldu. Mason Mount ve Ben Chilwell'in golleriyle 2-0 kazanan Londra ekibi avantajı kaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Porto ile Chelsea, Sevilla'daki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Son 16 turunda İtalyan devi Juventus'u eleyen Portekiz ekibi, Premier League devine 2-0 mağlup oldu. "Maviler"e ilk maçta galibiyeti getiren golleri 32'de Mason Mount, 85'te Ben Chilwell kaydetti.

Portekiz Ligi'ne havlu atan ancak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finale kadar gelen Sergio Conceiçao'nun öğrencileri ilk maçta 2-1 yendiği Juventus'u rövanş maçında 118. dakikada bulduğu golle elemişti.

Hafta sonu Premier League'de evinde West Bromwich Albion'dan 5 yiyen ve Thomas Tuchel yönetimindeki ilk yenilgisini alan Londra ekibi ise son 16'da Atletico Madrid'i gol yemeden elemişti. PSG'nin başında geçen sezon Devler Ligi finali oynayan Alman teknik adam, Porto deplasmanında istediği skorla evine dönmek istiyordu.

Chelsea ilk maçta Porto karşısında zorlanmadı

Chelsea ilk maçta Porto karşısında zorlanmadı ile ilgili etiketler Porto Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi Mason Mount thomas tuchel Ben Chilwell
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.