"Portekizli Haaland"a Beşiktaş kancası

Portekiz'de yetenek avına çıkan Beşiktaş Transfer Komitesi, Portimonense'nin 23 yaşındaki Portekizli golcüsü Beto için kesenin ağzını açtı. Yurtdışı kaynaklı haberde Siyah-Beyazlılar'ın 5 milyon euro teklif ettiği futbolcu için görüşmeler sürüyor.

Şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalarını sürdürüyor. Kariyer sezonlarını geçiren Cyle Larin ile Vincent Aboubakar'ın önümüzdeki sezon takımda olmama ihtimaline karşı önlem almak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, "Portekiz'in Haaland'ı" olarak bilinen Beto'ya talip oldu. 

Portekiz'in SIC Noticias kanalının haberine göre, Beşiktaş 23 yaşındaki ismin bonservisinin yarısı için 5 milyon euro teklif bulundu. Haberde Portimonense'nin Portekizli futbolcu için 20 milyon Euro talep ettiği ve Beşiktaş'ın teklifinin geri çevrildiği aktarıldı.

1,94 boyundaki Portekizli forveti, fiziki özellikleri ve tarzı ile İspanyol basını tarafından 'Portekiz'in Haaland'ı' olarak değerlendirilmişti. Bu sezon Portimonense ile ligde 19 maça çıkan Beto, 7 gol, 1 asistlik performans gösterdi. 23 yaşındaki oyuncunun kulübü ile sözleşmesi Haziran 2023'te tamamlanıyor.

"Portekizli Haaland"a Beşiktaş kancası ile ilgili etiketler Beşiktaş Portimonense beto
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.