Portekiz'de ırkçı saldırı! Yıldız futbolcu sahayı terk etti

Portekiz Ligi'nin 21. haftasında Porto deplasmanda Guimares ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-1 Porto kazandı ancak Marega'ya yapılan ırkçı saldırı maçın önüne geçti. Yıldız futbolcu bu çirkin saldırı sonrası sahayı terk etti.

Dünya futbolundaki ırkçılık günden güne birçok ülkede problem olmaya devam ediyor. Portekiz'de Guimaraes - Porto arasında oynanan maçta Porto futbolcusu Marega, tribünlerin ırkçı tezahüratları karşısında çok sinirlendi ve sahayı terk etti.

Portekiz'de ırkçı saldırı! Yıldız futbolcu sahayı terk etti

"CEHENNEME GİT MAREGA" TEZAHÜRATLARI

72. dakikada oyundan çıkan Marega, tribünlerin ırkçı tezahüratları karşısında çok sinirlendi. Guimaraes taraftarları "Cehenneme git Marega" diye bağırdı. Marega ise taraftarların bu sloganları karşısında çok sinirlendi. Takım arkadaşları Marega'yı sakinleştirmeye çalışırken, tepkilere sinirlenen yıldız futbolcu oyundan çıkmak istedi ve sahayı terk etti.

Eski takımı Guimaraes'e karşı gol atan Marega'ya, maç sonu da Guimaraes taraftarları yine ırkçı söylemlerde bulundu. Porto kulübünün konuyla ilgili kısa süre içinde yazılı açıklama yapması bekleniyor.

 

Portekiz'de ırkçı saldırı! Yıldız futbolcu sahayı terk etti ile ilgili etiketler Portekiz Irkçı Irkçılık Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.