Portekiz Türkiye maçını kim veriyor? Milli Takım play off maçı ne zaman?

2022 Dünya Kupası için play-off oynayacak olan A Milli Takım, Portekiz'le eşleşmişti. Ay-Yıldızlılar'ın 24 Mart’ta Portekiz’le Lizbon'da oynayacağı maçın yayıncısı belli oldu. Türkiye'nin kritik Portekiz sınavı Turkcell TV+'tan yayınlanacak. Rakibini elemesi halinde milliler 29 Mart’ta İtalya-Kuzey Makedonya galibiyle Dünya Kupası bileti almak için mücadele edecek.

A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off turu maçlarının yayıncısı belli oldu. Ay-Yıldızlılar'ın Portekiz maçları TV+ ekranında...

Kritik maçlara çıkacak A Milliler, ilk olarak 24 Mart’ta Portekiz’le karşılaşacak.

Rakibini elemesi halinde milliler 29 Mart’ta İtalya-Kuzey Makedonya galibiyle Dünya Kupası bileti almak için mücadele edecek. Tüm maçlar naklen TV+’tan yayınlanacak.

TÜRKİYE - PORTEKİZ MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

TV+ SERİE A'YI YAYINLIYOR 

Mart ayı boyunca hem İngiltere Premier League’de hem de İtalya Serie A’da tüm maçlar, TV+ ekranlarında futbol severlerle buluşacak.

Premier League’de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool ile zirve yarışından kopmak istemeyen Arsenal’in sahasında oynayacağı maç, 16 Mart’ta TV+’tan naklen yayınlanacak.

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda 2022 heyecanı da Mart ayında TV+’ta başlayacak. Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından biri olarak değerlendirilen F1’in açılış yarışı olan Bahreyn GP’si 20 Mart’ta, ikinci yarış olan Suudi Arabistan GP’si ise 27 Mart’ta naklen TV+’ta yayınlanacak.

Portekiz Türkiye maçını kim veriyor? Milli Takım play off maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Portekiz A Milli Takım tv+
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.