Portekiz Türkiye maçı şifreli mi? TRT 1 Türksat 4A uydu frekans bilgileri 2022

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu maçında Türkiye A Milli takımımız deplasmanda Portekiz karşısına çıkıyor. UEFA’nın şifresiz yayın hakları kapsamında Portekiz Türkiye maçının TRT 1'den izlenebilmesi için Türksat 4A uydu frekans bilgilerinin güncellenmesi gerekiyor. İşte, 2022 TRT 1 güncel 4A Türksat uydu frekans bilgileri…

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında Portekiz ile Türkiye karşı karşıya geliyor. 24 Mart Perşembe akşamında saat 22.45’te başlayacak Portekiz Türkiye maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Porto’daki Dragao Stadyumu'nda Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmayı TRT 1 ekranlarından şifresiz daha kaliteli ve kesintisiz olarak izlenebilmesi için Türkiye kapsama alanındaki Türksat 4A uydu frekans bilgilerinin güncellenmesi gerekmektedir.

Portekiz Türkiye maçı şifreli mi? TRT 1 Türksat 4A uydu frekans bilgileri 2022

İşte TRT 1 Türksat 4A Uydu Frekans Bilgileri

Frekans 11794
Polarizasyon V(Dikey)
Sembol Oranı 30000
FEC 3/4

Portekiz Türkiye maçı şifreli mi? TRT 1 Türksat 4A uydu frekans bilgileri 2022 ile ilgili etiketler Türkiye Portekiz fıfa dünya kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.