Portekiz basını duyurdu: Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe ile Jorge Jesus'un 1 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı A Bola tarafından duyuruldu. Haberde, "Fenerbahçe ile Jorge Jesus anlaştı. Jesus, Fenerbahçe'nin sezonu ikinci bitirmesini garantilemesinin ardından 1 yıllık sözleşme imzalayacak. Türk ekibinin yöneticileriyle görüşen Jorge Jesus, anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Jorge Jesus'a resmi olarak imza attırıp gelecek hafta basın önüne çıkarmak istiyor" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe ve Jorge Jesus, 1 sezonluk sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Portekiz gazetesi A Bola'nın duyurduğu habere göre; Fenerbahçeli yetkililer ve Jorge Jesus, cuma günü Portekiz'in başkenti Lizbon'da bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından Jorge Jesus, 1 sezonluk sözleşme teklifini kabul etti ve el sıkışıldı.

RESMİ İMZA MALATYA'DAN SONRA

Jorge Jesus'un imza atmasının önündeki tek engel olarak Fenerbahçe'nin resmen Şampiyonlar Ligi bileti alması gösterildi.

Fenerbahçe'nin Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a yenilmemesi durumunda Şampiyonlar Ligi biletinin resmileşeceği ve bu gelişmenin ardından Portekizli teknik adamın İstanbul'a gelerek sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Jorge Jesus'un gelecek hafta İstanbul'a gelmesi için organizasyonun da yapıldığı ve bir imza töreninin de yapılacağı belirtildi.

BREZİLYA BASININA KONUŞMUŞTU

Daha önce Brezilya basınına geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Jesus, "Portekiz'e geri döndüğümde neler yapacağımla ilgili görüşmelere tekrar başlayacağım. Hatta bir takım beni bekliyor bile. Portekiz'e döndüğümde Fenerbahçe ile görüşeceğim. Neler olacağını bilmiyorum ama kesin olan şu ki bir karar vermem gerekiyor" demişti.

Portekiz basını duyurdu: Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşmaya vardı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.