Portakal'dan dün ihanet dediğine bugün alkış!

Fatih Portakal'ın farklı zamanlarda yaptığı iki sosyal medya paylaşımı, kendisinin gerçek yüzünü ve "tarafsız" gazeteciliğini gözler önüne serdi.

FOX TV'nin sunucusu Fatih Portakal bir skandala daha imza attı. Seçmenin iradesinin tecelli ettiği her seçimde renk değiştiren Fatih Portakal bu sefer de ikiyüzlülüğüyle dikkat çekti..

Portakal'dan dün ihanet dediğine bugün alkış!

Sözde "özgür ve tarafsız basın" ve demokrasi yanlısı Portakal, çifte standart kokan haberlerine kişisel paylaşımlarını da ekledi. Portakal 2015 yılında attığı bir tweet ile Tuğrul Türkeş'in partisinden ayrılarak AK Parti'ye katılmasını skandal bir yorumla "güven sarsıcı" olarak nitelemiş, Tuğrul Türkeş'in bu kararına da "ihanet" damgası vurmuştu..

Portakal'dan dün ihanet dediğine bugün alkış! - Resim : 2

Aynı Fatih Portakal, CHP'den tam 15 vekilin talimat üzerine kirli ittifakı kurtarmak için İYİ Parti'ye geçişini ise güzellemelerle karşıladı. 1 MHP'li vekilin AK Parti'ye geçişini ihanet olarak yorumlayan Portakal'ın, tam 15 vekilin bir anda, şark kurnazlığıyla, talimat almış gibi İYİ Parti'ye geçişine şaşırmak ve eleştirmek bir yana dursun, sevinçle karşılaması, kendisinin ve temsil ettiği grubun ne derece "tarafsız" ve "özgür" habercilik yaptığını da kanıtlamış oldu.

 

Portakal'dan dün ihanet dediğine bugün alkış! ile ilgili etiketler Fatih Portakal İYİ Parti CHP
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.