Portakal savaşları! Ölüme sebep oluyordu

Portakal yüzünden yaşanan bir olay İstanbul'da az kalsın birinin canına mal olacaktı. Sultangazi'de yaşanan olayda iddiaya göre küçük yaştaki çocuklar bir kamyona portakal attı. Kamyonun camına isabet eden portakal yüzünden şoför acil fren yapınca arkasındaki kamyonet ona çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü yaralandı.

Olay, 23.00 sıralarında Sultangazi Yunus Emre Mahallesi Yunus Emre Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, çocuklar, yol üzerinde ilerlediği sırada, sürücünün adı öğrenilemeyen 34 RS 1493 plakalı kamyonun camına portakal attı. Bunun etkisiyle sürücüsünün ani fren yaptığı kamyona, arkadan gelen Enes A.'nın kullandığı 34 FU 2456 plakalı kamyonet çarptı.

Portakal savaşları! Ölüme sebep oluyordu

Kaza nedeniyle Enes A., şoför mahallinde sıkıştı. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılan Enes A. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Portakal savaşları! Ölüme sebep oluyordu - Resim : 2

Görgü tanığı Fatih Aktürk, "Biz parkta oturuyorduk yaşı küçük çocuklar kamyona meyve fırlattı. Öndeki ani fren yapınca arkadaki araca vurmuş. Bir kişi yaralandı. Çocuklar da aşağı doğru kaçtı." dedi.

(DHA)

Portakal savaşları! Ölüme sebep oluyordu ile ilgili etiketler kaza Çocuk portakal yaralanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.