Popüler şarkıyı koronaya uyarladılar! Sağlıkçıların bestesi tam not aldı...

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınıyla amansız mücadelesini sürdüren Karabük'te görevli sağlık çalışanları, şarkıcı Yusuf Aktaş'ın 'Radyoda Neşet' parçasının sözlerini değiştirerek yaptıkları korona bestesi, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüs nedeniyle gece gündüz fedakarca ve özverili bir şekilde çalışan sağlık çalışanları, vatandaşlarına ve meslektaşlarına moral vermek amacıyla besteledikleri şarkı için video çekti.

TAM NOT ALDI

Yaren Esendemir’in ünlü şarkıcı Yusuf Aktaş’ın (Reynmen) ‘Radyoda Neşet’ şarkısının sözlerini değiştirerek yazdığı Covid-19 bestesini, Gitarist Hasan Tunç ve Bağlamacı Fevzi Yıldırım’ın desteği ile Hidayet Güler ve Semih Cırık seslendirdi.

Salgına karşı sağlık çalışanlarının vatandaşlar için yoğun mücadele ettiklerinin anlatıldığı ve ‘Evde Kal’ çağrısının yapıldığı video, sosyal medyada vatandaşlardan tam not alarak beğeni yağmuruna tutuldu.

Popüler şarkıyı koronaya uyarladılar! Sağlıkçıların bestesi tam not aldı...

Popüler şarkıyı koronaya uyarladılar! Sağlıkçıların bestesi tam not aldı... ile ilgili etiketler Şarkıcı Koronavirüs Korona Karabük Reynmen sağlık çalışanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.