Popstar Mehtap Yılmaz, 'Bergen' filmini ve Farah Zeynep Abdullah'ı topa tuttu

Popstar Mehtap Yılmaz başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı, 1989 yılında eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen Belgin Sarılmışer'in hayatını konu alan 'Bergen' filmini topa tuttu. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah için 'ses sıfır' ifadelerini kullanan Mehtap Yılmaz, 'acıların kadını' olarak tanınan Bergen'in hayatının anlatılacağı dizi projesi için görüşmeler yaptığını müjdeledi.

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan, sesi ve tarzıyla arabesk müziğin buğulu sesi Bergen'e benzetilen Mehtap Yılmaz, 1989'de 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen ve 'acıların kadını' olarak tanınan Belgin Sarılmışer'in hayatını anlatan 'Bergen' filmi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın yer aldığı 'Bergen' filmi için 'Filmde doğru düzgün seslendirme yok. Kostümleriyle, her şeyiyle dökülüyor' ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Türk arabesk-fantezi şarkıcısı Bergen'in hayatının diziye aktarılacağını ve projede yer alacağını belirten Mehtap Yılmaz 'Şu anda görüşmeler yapılıyor' dedi.

''FİLMİN BAŞARILI OLMASININ NEDENİ: MERAK''

Mehtap Yılmaz, Bergen filmi ve Farah Zeynep Abdullah ile ilgili şu açıklamaları yaptı:


''Filmin bu kadar çok başarılı olmasını o kadar çok beklemiyordum. Neden başarılı olduğunu da söyleyeyim... Daha çok da filme meraktan gidildi. Bana binlerce mail geldi. Bergen hayranlarının yazdıklarıda filmle ilgili hüsrana uğradıklarını söylüyorlar. Nedenine gelince... 'Biz filmde şarkılarını göremedik' dediler kraliçenin. Doğru düzgün bir seslendirme yok. Onu da boşverin, sürekli şiddet gören bir kadın mıydı Bergen? kostümleriyle her şeyiyle dökülüyorlar. O makyajı şurada herhangi birisine yapayım, gözünü kapatayım, o kostümü giydireyim... Farah'ta zaten ses sıfır. Beklediğimiz şarkılar, hiçbir şey yok. Acıların kadını yok. Siz filmde acıların kadınını gösteriyorsunuz değil mi, ödül aldığı yeri? Neyle ödül aldı? 'Acıları kadını' albümüyle aldı. Neden koyamadınız o şarkıyı? Çünkü size verilmedi o şarkı. Dizi olarak olursa, böyle de bir projemiz var şu anda. Çok önemli bir televizyon sahibinin YouTube kanalı için bize teklif geldi. Biz de bunu değerlendiriyoruz şu anda. Görüşmeler yapılıyor. Dizi olarak gelecek. Dizi başarılı olursa beni direkt kanalına alacak.''

Popstar Mehtap Yılmaz, 'Bergen' filmini ve Farah Zeynep Abdullah'ı topa tuttu

Popstar Mehtap Yılmaz, 'Bergen' filmini ve Farah Zeynep Abdullah'ı topa tuttu - Resim : 2

Popstar Mehtap Yılmaz, 'Bergen' filmini ve Farah Zeynep Abdullah'ı topa tuttu ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah bergen Belgin Sarılmışer mehtap yılmaz Popstar Mehtap
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.