Popstar efsanesi geri dönüyor!

Bir döneme damgasını vuran efsane yarışma program Popstar geri dönüyor. Program yapımcısı Osmantan Erkır, çalışmalara başladı.

Bayhan, Abidin ve Firdevs gibi isimleri müzik piyasasına kazandıran bir dönemin efsane yarışma programlarından Popstar geri dönüyor.

Konuyla ilgili Posta gazetesindeki köşesinde bir yazı kaleme alan Mesut Yar, Osmantan Erkır'ın çalışmalara başladığını belirtti.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

"Pop Star"ı özlediniz mi? Ya da şöyle sorayım; "Yeniden bir 'Pop Star' yayınlansa ilgiyle izler misiniz?"...

Siz bu soruların yanıtlarını düşünürken ben de gelişmeyi not düşeyim. Formatın sahibi Osmantan Erkır yeni bir "Pop Star" için seçmelere başlamış...

Teslim edersiniz ki seçme yapmak demek programı yeniden yapmak anlamına geliyor. Şimdilik kanal ortada yok. Belki yapılan bir pilot çalışma. Ama Osmantan ne zaman kolları sıvasa mutlaka bir kanaldan karşımıza çıkıveriyor...

Mevcutta iş yapan tek yetenek yarışması "O Ses Türkiye" (TV8). Ve onca program yapılmasına karşın alternatif çıkmadı. "Pop Star" aranan alternatif olur mu, yakında anlarız. Biz TV usulü çığırtkanlıkla son noktayı koyalım; Az Sonraaaaaa..

Popstar efsanesi geri dönüyor! ile ilgili etiketler Mesut Yar popstar bayhan abidin osmantan erkır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.