Popstar Bayhan'dan rap performansı!

Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında rap şarkısı söyleyen Bayhan, Twitter'da TT oldu.

Popstar yarışmasıyla ünlenen şarkıcı Bayhan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Son dönemlerde gündemden düşmeyen 'Rap müzik Türk popunun önüne geçti' tartışmasıyla ilgili konuşan Bayhan, bir de rap şarkı söyledi.

TWİTTER'DA TT OLDU

Bayhan'ın canlı yayındaki rap performansı, kısa sürede Twitter'da trend listesine yerleşti. Ekranlardan uzak olan Bayhan'ı canlı yayında gören hayranları attığı tweetlerle şarkıcıyı özlediklerini belirtti. Bayhan, canlı yayındaki rap performansıyla beğenilerin yanı sıra onlarca da eleştiri aldı.

Popstar Bayhan'dan rap performansı!"SÜRPRİZLER ÜLKESİ"

Bayhan'ın canlı yayında rap performansına ilk yorum şarkıcı Kahraman Deniz'den geldi. Deniz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Şu an Kanal D canlı yayınında çok acayip bir şey oluyor. Bayhan fazla isyankar bir rap performansı gerçekleştiriyor, canlı yayında sözlere sansür uygulanıyor, sunucular şok ifadesiyle oturuyor. Ortalık zaten karışık, Bayhan buna nasıl dahil oldu anlamadım. Sürprizler ülkesi" dedi.

Popstar Bayhan'dan rap performansı! ile ilgili etiketler Twitter Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.