POMEM başvuru tarihi ne zaman? POMEM başvuru 2021 yılı mülakat duyuruları!

POMEM başvuru tarihi ne zaman, POMEM başvuru 2021 yılı mülakat duyuruları ne zaman yapılacak araştırılmaya başlandı. İşte, Polis Akademisi Başkanlığı’ndan POMEM 27. Dönem için beklenen duyuru detayları.

POMEM başvuru tarihi ne zaman, POMEM başvuru 2021 yılı mülakat duyuruları için Polis adayları gözlerini Polis Akademisi Başkanlığına dikti. Adayların aklındaki birçok soruya cevap vermesi beklenen POMEM duyurusunun yakın zamanda yapılması bekleniyordu.

POEM başvuru tarihi ne zaman? 27. dönem POMEM parkuru ve mülakat yerleri açıklandı mı?

Aralık ayının başında Polis Akademisi Başkanlığı 27. dönem POMEM 8 bin polis alımı için başvurularını almıştı. En az ön lisans mezunu adayları arasından KPSS lisans alanı için 60, ön lisans alanı için 65 şartı ile yapılan polis alımına yüz binden fazla kişinin başvuru yaptığı düşünülmektedir. POMEM başvurusunu yapan adaylar, daha sonra spora başlamıştı ve parkur çalışmalarını hızlandırdılar.

Bu başvurunun sona ermesinin üzerinden 1 ay geçti ve şimdi adaylar çalışmalarını sıklaştırıp POMEM başvuru 2021 yılı mülakat yer ve tarihleri açıklanmasını bekliyor.

Polis Akademisinde yapılan açıklama şu şekildedir;

"27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

POMEM 27. Dönem Parkuru Değişecek mi?

POMEM 27. Dönem parkurunun pandemi nedeniyle değişebileceği iddia edilmekte. Ancak bu konuda bir resmi açıklama henüz gelmedi. Parkurda henüz değişiklik olup olmadığı, Polis Akademisi'nin parkur duyurusu yayımlamasından sonra belli olacak.

POMEM başvuru tarihi ne zaman? POMEM başvuru 2021 yılı mülakat duyuruları!

POMEM başvuru tarihi ve POMEM başvuru 2021 yılı mulakat duyurusu bekleniyor

İlana başvuru yapan adaylar,  parkurun biran önce yayımlanmasını istemekte. Edinilen bilgilere göre bu hafta POMEM parkurunun yayımlanması, önümüzdeki hafta içinde de spor ve ön sağlık aşamasının tarihlerinin ve yerlerinin açıklanması beklenmekte. POMEM başvuru tarihleri ve 2021 yılı 27. Dönem mülakat bilgileri açıklandığında sizler için haberimizde yer vereceğiz.

Daha önce yayınlanan POMEM mülakat sorularından birkaçını sizler için derledik.

-Çevre kirliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Spor yapmak başarıyı nasıl etkiler?

-Arkadaşlık hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Teknoloji yaşamımızı size göre nasıl etkilemektedir?

-Kitap okuma oranını artırmak için neler yapılabilir?

-Polis-Halk ilişkileri denince aklınıza neler geliyor.

-Stres nedir? Stresle mücadele yöntemleri nelerdir?

-Hangi iletişim yöntemlerinde daha başarılı olduğunuzu düşünüyorsunuz?

-Sizce polis olmanın en zor yanları nelerdir?

-Başarıyı nasıl tanımlar ya da değerlendirirsiniz?

POMEM başvuru tarihi ne zaman? POMEM başvuru 2021 yılı mülakat duyuruları!

POMEM başvuru tarihi ne zaman? POMEM başvuru 2021 yılı mülakat duyuruları! ile ilgili etiketler POMEM pomem başvuru POMEM başvuru 2021 POMEM 27. Dönem Mülakat soruları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.