POMEM açıklandı mı? 27. dönem POMEM yerleri açıklandı mı? Sınavlar ne zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı POMEM yerlerini açıkladı. 27. dönem POMEM yerleri açıklandı mı sorusuna yanıt arayan polis adayları, açıklama sonrası POMEM fiziki yeterlilik sınav tarihlerini merak ediyor.

POMEM açıklandı mı, 27. dönem POMEM yerleri açıklandı mı merak ediliyor. Polis Akademisi Başkanlığı son dakika açıkladı. Mülakat sınav yerleri hakkında araştırma yapan polis adayları, Akademi'nin açıklaması sonrası
araştırmalara başladı.

POMEM YERLERİ AÇIKLANDI MI?


Polis Akademisi Başkanlığı, 27. Dönem sınav yerlerini bildirdi. Fiziki yeterlilik sınavına katılacak adaylar için sınav yerleri ve tarihleri açıklandı. Polis Akademisi, ''27. Dönem POMEM Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Aşamasına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri'' açıklamasında bulundu.

27. DÖNEM POMEM SINAV YERLERİ İÇİN TIKLAYIN...

POMEM açıklandı mı? 27. dönem POMEM yerleri açıklandı mı? Sınavlar ne zaman? ile ilgili etiketler POMEM pomem yerleri açıklandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.