Polonya'dan flaş füze açıklaması!

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, "Ukrayna açık ve anlaşılır bir şekilde Rus füzelerini düşürmeyi amaçlayan roketler fırlatarak kendini savundu. Her şey bunun talihsiz bir kaza olduğunu gösteriyor" dedi.

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, " Ukrayna açık ve anlaşılır bir şekilde Rus füzelerini düşürmeyi amaçlayan roketler fırlatarak kendini savundu. Her şey bunun talihsiz bir kaza olduğunu gösteriyor" dedi.

 NELER YAŞANMIŞTI

Dün akşam ise Polonya-Ukrayna sınırındaki Prezewedow köyüne düşen füze dünyayı ayağa kaldırdı. Füze nedeniyle 2 kişi öldü. Füzenin kime ait olduğuyla ilgili çeşitli spekülasyonlar dönerken Rusya Savunma Bakanlığı'ndan flaş bir açıklama geldi. Bakanlık, Polonya'ya düşen füze sonrası gözlerin çevrildiği Rusya'dan açıklama: Füze Ukrayna'nın S-300'üne ait." sözlerine yer verdi.

"RUS UZMANLAR İNCELEDİ"

Reuters'ın Rusya'nın RIA haber ajansından aldığı bilgilere göre yapılan açıklamada "Köyde bulunan enkazın fotoğraflarını inceleyen Rus uzmanlar füzeyi Ukrayna'nın S-300 hava savunma sisteminin uçaksavar güdümlü füzesinin unsurları olarak tanımladı" denildi.

Polonya'dan flaş füze açıklaması! ile ilgili etiketler Rusya Polonya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.