Polisten kaçıp stat ışıklarına tırmandı!

Samsun'da kullandığı TIR ile ters yönde ilerleyen sürücü polise yakalanınca, ehliyetine el konulmasın diye İlk Adım Atletizm Stadyumu'nun aydınlatma direğine tırmandı. Güçlükle ikna edilip aşağı indirilen TIR sürücüsü ceza yemekten ve ehliyetini kaptırmaktan kurtulamadı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Liman Mahellesi’nde saat 12.10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafik polisleri Hakan S.’ye ters yönde tır kullandığından dolayı ceza kesmek istedi.

tAr_suIruIcuIsuI

İddiaya göre ehliyetindeki 100 ceza puanı dolan tır sürücüsü Hakan S. (32), ehliyetine el koyulmasından korktuğu için polisten kaçarak İlk adım Altetizm Stadyumu’ndaki metrelerce yükseklikteki aydınlatma direğine tırmandı.

tAr_suIruIcuIsuI2

Kendisine haksızlık yapıldığını savunan Hakan S., dakikalarca aşağıya inmeyerek kendisine kesilen cezaya tepki gösterdi. Yaklaşık 20 dakika süren çabalar sonucu ikna edilen Hakan S., direkten inerek polislerin yanına gitti.

tAr_suIruIcuIsuI3

Trafik polisleri, ters yönde araba kullanan Hakan S.’ye ters yolda araç kullanmaktan 108 TL para cezası kesti.

tAr_suIruIcuIsuI4

Para cezasının yanı sıra görev başındaki memura ehliyet ve ruhsat vermeme suçundan da işlem yapılan Hakan S.’ye intihar girişiminde bulunduğu için de işlem yapıldı.

tAr_suIruIcuIsuI5

Aldığı cezalarla birlikte ehliyetindeki ceza puanı limiti 100’ü aşan Hakan S.’nin ehliyetine el koyuldu. Hakan S., yere indikten sonra gösterdiği tepkide haklı olduğunu iddia etti. Sağlık ekipleri tarafından kontrolden geçirilen sürücü, ifadesi alınmak ve işlemleri tamamlanmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: İHA

Polisten kaçıp stat ışıklarına tırmandı! ile ilgili etiketler Samsun ehliyet Ceza TIR ilk adım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.