Polisten kaçarken geçite sıkıştı, yakalandı!

İstanbul'da kaçak nargile tütünü ürettiği belirlenen zehir şebekesine baskın düzenlendi. Şüpheliler kaçmaya çalışırken, şişman olan zanlı 'marpuç' adını verdikleri geçite sıkıştı.

İstanbul Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şube ekipleri, son dönemde çok ilgi gören nargile kafelere sahte tütün servis edileceği üzerine çalışma başlattı.

İnsan sağlığına zararlı nargilelerin Güngören’de bulunan bir apartmanın çatı katında üretildiği bilgisi alan polis harekete geçti. Tek kaçış noktası olan merdivenleri tutan polis, kapıyı kırarak içeri girdi.

GEÇİTE SIKIŞMIŞ HALDE YAKALANDI

Sağlıksız ortamda üretilen nargilelerin yerlere saçıldığı çatı katında bir kişi önceden hazırlanan ve çatıya çıkan geçitte sıkışmış halde yakalandı. Suriye uyruklu olan O.M., kendisinden başka 3 kişinin de olduğu ve kendi aralarında “marpuç” olarak adlandırdıkları gizli geçitten çatıya çıktıklarını söyledi.

Polisten kaçarken geçite sıkıştı, yakalandı!

ÜRÜNLERİ YILBAŞI ETKİNLİKLERİ İÇİN SATACAKLARDI

Baskında 5 ton kaçak nargile tütünü, 826 bin adet etiket ve poşet, 105 kilo kalın kıyılmış tütün, 600 kilo glikoz maddesi, 150 kilo aroma, 11 adet elektronik makine ve tartım cihazları ele geçirildi. Polis, yılbaşı gecesi için özel olarak hazırlanan nargilenin üretildiği yerleri kamerayla kayıt altına aldı.

Polisten kaçarken geçite sıkıştı, yakalandı! ile ilgili etiketler İstanbul Güngören nargile şişman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.