Polisten kaçarken bile hırsızlık yaptılar!

Antalya'da bulunan plajlarda hırsızlık yapan 5 kişilik çetenin 1'i çocuk, 2 üyesi yakalandı. Çetenin polisten kaçarken bile hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

Antalya'daki plajlarda hırsızlık yapan 5 kişilik çeteden 1'i çocuk 2 kişi yakalandı. 9 yaşındaki kız çocuğunu da suça sürükleyerek hırsızlık yaptıran çetenin, polisten kaçarken bile hırsızlık yaptığı öğrenildi.

PLAJDA HIRSIZLIK YAPARKEN FARK EDİLDİLER

Antalya'nın Konyaaltı Plajı ve Kemer'in Ayışığı Plajı'nda da hırsızlık yapan 5 kişinin Kumluca yönüne gittiği bilgisine ulaşan Kemer Emniyet Müdürlüğü görevlileri bölgede önlem aldı. Antalya Kumluca hattında aranmaya başlayan çete üyeleri, bu kez de Finike plajında hırsızlık yaparken fark edildi.

83 HIRSIZLIK OLAYINDAN SUÇ KAYDI VAR

Çete üyelerinden suça sürüklenen D.E. ile Zehra Y. yakalandı. Gruptaki 3 erkek üye ise kaçtı. Yakalanan şüphelilerin yapılan suç sicili araştırmasında suça sürüklenen D.E.'ın 83 hırsızlık olayından suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Yakalanan Zehra Y.'in de çok sayıda hırsızlık ve dolandırıcılık olayında isminin geçtiği belirlendi. Suça sürüklen küçük D.E. hakkında velayet kararı verilinceye kadar bir aile büyüğüne teslim edilirken, Kemer Adliyesine getirilen Zehra Y. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'hırsızlık' ve 'suç işlemek için kurulmuş örgüte üye olmak' suçuyla tutuklandı.

Polisten kaçarken bile hırsızlık yaptılar! ile ilgili etiketler Antalya Plaj Hırsızlık çete
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.