Polisten kaçan Ali'nin vurulma videosu izle! Ali'nin vurulma görüntüleri!

Polisten kaçan Ali'nin vurulma videosu izle! Kısa sürede tüm dünyaya yayılan ölümcül virüs COVID-19 virüsü can almaya devam ediyor. Koronavirüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından sağlık önlemleri alınmaya devam ediliyor. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. Adana'da 17 yaşındaki bir genç sokağa çıktığı için polis tarafından kalbinden ve bacağından vurularak hayatını kaybetti. İşte, Polisten kaçan Ali'nin vurulma videosu izle! Detaylar haberimizde..

Polisten kaçan Ali'nin vurulma videosu izle! Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alarak dünya çapında birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile 2.900 kişi yaşamını yitirdi. Devlet tarafından ciddi sağlık önlemleri alınmaya devam edilirken, camiler, okullar ve birçok iş yeri kapatıldı. Adana'da 17 yaşında ki bir genç 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına rağmen yasaklara uymayınca polis tarafından kalbinden ve bacağından vuruldu. İşte, Polisten kaçan Ali'nin vurulma videosu izle! Ali'nin vurulma görüntüleri! Detaylar haberimizde..

POLİSTEN KAÇAN ALİ'NİN VURULMA VİDEOSU!

Adana’da polisin uygulama yaptığını görünce kaçan Suriyeli Ali A. (17), 'dur' ihtarına da uymayınca, bacağından ve kalbinden vuruldu.

 

 

 

Polisten kaçan Ali'nin vurulma videosu izle! Ali'nin vurulma görüntüleri! ile ilgili etiketler Adana Koronavirüs Korona Genç alinin vurulma anı 20 yaş altı kalbinden vuruldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.