Polislerle tartışan AK Parti Mersin milletvekilinden ilk açıklama!

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, trafikte aracını durduran polislerle tartıştığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yılmaz, "Yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, 18 Temmuz 2021 tarihinde vatandaşlar tarafından şikayet edildi. Mersin Erdemli'de Kurban Bayramı öncesi yaşanan olayda; şikayet edilen Yılmaz'ın aracı iki trafik memuru tarafından durduruldu. Yılmaz'ın aracını durduran polislerle tartıştığı ve hakaret ettiği anların görüntüsü ortaya çıktı.

"MİLLETİMİZİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM"

Sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan Yılmaz, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kamuoyunu böyle bir olaydan ötürü meşgul ettiği için üzgün olduğunu belirten Yılmaz, "Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Polislerle tartışan AK Parti Mersin milletvekilinden ilk açıklama! ile ilgili etiketler Mersin AK Parti polis Zeynep Gül Yılmaz Ak Parti Mersin milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.