Polislerle birlikte Komando Marşı'nı söyledi!

Başarılı şarkıcı Yusuf Güney, Suriye'de düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'na destek amaçlı polislerle okuduğu Komando Marşı'nı sosyal medya hesabından paylaştı. Güney'in paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Yusuf Güney'in Suriye'ye yönelik gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nı konu alarak çektiği video Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Güney, Erzincan'da bir araya geldiği polislerle Komando Marşı'nı söyledi. Kısa süre içerisinde paylaşım rekoru kıran videoya, Twitter'da binlerce kullanıcı yorum yağdırdı.

"UYKULAR HARAM"

Güney, kişisel Instagram hesabından "Bir Operasyon var bu gece... Uykular haram, içimiz buruk dualarla sağsağlim kahramanlarımızı beklemekteyiz. Sesi soluğu çıkmayan susan tüm soysuzlara gelsin; Erzincan POMEM'deki kahraman polislerimizin kükreyişleri" notuyla polislerle birlikte söylediği komando marşını paylaştı.

Polislerle birlikte Komando Marşı'nı söyledi! ile ilgili etiketler Erzincan Instagram Twitter Suriye Yusuf Güney Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı komando marşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.