Polislere mesaj atıp çikolata istedi! Bir poşet abur cubura kavuştu...

Adana’da sokağa çıkma yasağı nedeniyle evinden çıkamayan 8 yaşındaki kız çocuğu, polislere elektronik posta göndererek cips ve çikolata istedi. Küçük kızın isteğini kırmayan polisler bir poşet dolusu abur cubur alarak küçük kıza ikram etti.

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Cumartesi ilk saatlerden itibaren İçişleri Bakanlığınca 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta, 2 gün sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başlandı.

Ancak 8 yaşındaki Esengül Özil'in canı bu akşam saatlerinde çikolata ve cips istedi. Sokağa çıkma yasağı ve marketlerin kapalı olması nedeniyle ailesi küçük kızın bu isteğini geri çevirmek zorunda kaldı.

Polislere mesaj atıp çikolata istedi! Bir poşet abur cubura kavuştu...

Bunun üzerine Esengül Özil, Adana Emniyet Müdürlüğünün ‘adana155@egm.gov.tr’ adresine bir elektronik posta atarak "Polis abi benim adım Esengül. 8 yaşındayım. Utandığım için arayamadım. Ben dışarı çıkamıyorum ancak canım cips ve çikolata istedi. Sizi çok seviyorum" dedi.

Polislere mesaj atıp çikolata istedi! Bir poşet abur cubura kavuştu... - Resim : 2

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ise bu elektronik postayı görüp ekiplere talimat verdi ve küçük kızın istediği abur cuburlar tedarik edilip kısa sürede Esengül'e teslim edildi.

Polislere mesaj atıp çikolata istedi! Bir poşet abur cubura kavuştu... - Resim : 3

Küçük kız polislere teşekkür ederken ekipler de Esengül’e ve ailesine sokağa çıkma yasağına uydukları için teşekkür etti.

Polislere mesaj atıp çikolata istedi! Bir poşet abur cubura kavuştu... ile ilgili etiketler Adana Koronavirüs polis 155 elektronik posta abur cubur esengül sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.