Polisler yeni eylem ihbarı nedeniyle tetikte

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanmasını eleştiren bir grup dün üniversitede protesto gösterisi düzenledi. Bugün İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada protesto gösterilerine terör örgütü üyelerinin de destek verdiği belirtildi. SuperHaber, yeni bir eylem ihbarının alındığı Boğaziçi Üniversitesi'ne gitti. Yaşanan gelişmeleri anlık olarak haberimizde bulabilirsiniz...

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

 Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı öğrenciler, Prof. Dr. Melih Bulu'nun üniversiteye rektör olarak atanmasına karşı protesto eylemi başlattı, polis ile öğrenci grupları karşı karşıya geldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, çıkan olaylar ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı ise yaptığı açıklamada gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin üniversite öğrencisi olmadığını, bazılarının MLKP ile irtibatının tespit edildiğini bildirdi.

YENİ BİR EYLEM BEKLENİYOR

Yeni bir eylem ihbarinin gelmesi üzerine üniversitenin kuzey girişine polis ekiplerinin yer aldığı ve  yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Polisler yeni eylem ihbarı nedeniyle tetikte - Resim : 3

Polisler yeni eylem ihbarı nedeniyle tetikte - Resim : 4

Polisler yeni eylem ihbarı nedeniyle tetikte - Resim : 5

Polisler yeni eylem ihbarı nedeniyle tetikte - Resim : 6

Polisler yeni eylem ihbarı nedeniyle tetikte ile ilgili etiketler SuperHaber Boğaziçi Üniversitesi Eylem Melih Bulu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.