Polisin karşısında havaya ateş açtılar!

Bursa’da polis ekiplerinin devriye gezmesi sırasında 10 ile 15 yaşlarında bir grup genç, sokakta polisin karşısında pompalı tüfek ve silahla havaya ateş açtı. Olay yerinden kaçan grup, polis ekiplerinin takibiyle gözaltına alındı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri devriye gezerken bir grup genç polislerin karşısında sokak üzerinde havaya pompalı tüfekle ve silah ile ateş açtı.

Ateş açan genç grup, daha sonra sokaklara dağılarak kaçtı. Olay yerine gelen ekipler, sokak üzerindeki evlere girerek genç grubu gözaltına aldı. Herhangi bir olay yaşanmaması için ekipler çevrede güvenlik önlemi alındı.

Evlerde yapılan aramada bir adet pompalı tüfek ve bir adet silah ele geçirildi. Gözaltına alınan gençler, polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Polisin karşısında havaya ateş açtılar! ile ilgili etiketler Bursa polis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.