Polisin jesti Rahme nineyi ağlattı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde dün yolda yürüdüğü sırada kurban için biriktirdiği paraya kaybeden 80 yaşındaki Rahme Avar'ın üzüntüsü Türkiye'yi de üzmüştü. Rahme Avar'ın üzüntüsüne kayıtsız kalmayan Reyhanlı polisi yaşlı kadına bir kurbanlık alarak jest yaptı. Karşısında kurbanlık koçu gören yaşlı kadın sevincini ''Kurban olsun size habibi canım benim oğlum! Kurbanım size benim hükümetim kurbanım size...'' sözleri ile gösterirken gözyaşlarına boğuldu.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan Rahme Avlar, dün öğlen saatlerinde yolda yürüdüğü sırada kurbanlık için biriktirdiği parayı kaybetti.

Kurbanlık parasının yanında olmadığını fark eden Rahme Teyze, 155 polis merkezini arayıp durumu bildirdi. 

Bunun üzerine Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaşlı kadının parasını bulmak için harekete geçti.

Ancak para bulunamadı. Bunun üzerine Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin ile emniyet çalışanları aralarında para toplayarak Rahme Avlar'a bir kurbanlık koç alarak hediye etti. 

Polisin jesti Rahme nineyi ağlattı!

Koçu karşısında gördüğünde Rahme Avlar,  ''Kurban olsun size habibi canım benim oğlum! Kurbanım size benim hükümetim kurbanım size...'' sözleri ile duyguları ifade ederken gözyaşlarına boğuldu. 

Rahme Avlar daha sonra duygularını, "Ben kurbanlık için biriktirdiğim parayı kaybettim. Aradık aradık, bulamadık. Polisi aradık geldiler. Gittiler aradılar aradılar ama bulamadılar. Kalktılar bir kurban getirdiler eve kadar. Allah razı olsun oğlum. Rahme Teyzen size kurban olsun" sözleri ile anlattı.

Polisin jesti Rahme nineyi ağlattı! ile ilgili etiketler Hatay Reyhanlı polis Rahme Avlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.