Polisin çilingirle girdiği evde kan donduran görüntü!

Rize'de akrabalarının ulaşamadığı karı koca evlerinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Yapılan incelemelerde ele geçirilen bulgulara göre Adem Özdemir’in eşi Nebahat Özdemir’i öldürdükten sonra intihar ettiği düşünülüyor.

Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Camiönü Mahallesi'nde meydana geldi. Bir apartmanın 6. katında oturan 68 yaşındaki Adem Özdemir ve 57 yaşındaki eşi Nebahat Özdemir’den haber alamayan yakınları polise bildirdi.

TABANCA İLE VURULDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Oturdukları daireye çıkarak çilingir ile kapıyı açan güvenlik güçleri, çifti evin oturma odasında hareketsiz bir şekilde gördü. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede öldükleri anlaşılan çiftin tabanca ile vurulduğu tespit edildi.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Yapılan incelemelerde ele geçirilen bulgulara göre Adem Özdemir’in eşi Nebahat Özdemir’i öldürdükten sonra intihar ettiği düşünülüyor. 

Cenazeler, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Rize Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğüne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Polisin çilingirle girdiği evde kan donduran görüntü! ile ilgili etiketler cinayet ölüm Rize
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.