Polisin "aranıyor" ilanına Facebook'tan yanıt verdi!

İngiltere’nin Batı Yorkshire bölgesinde yaşayan Leon Smith’in ailesi, polise giderek bir süredir çocuklarına ulaşamadıklarını söylediler. Polis, aileye Smith’i kendilerinin de bir suçtan dolayı aradıklarını ifade etti. Bunun ardından polis tarafından Facebook'ta aranıyor ilanı yayınlandı. Smith ilana yine Facebook'tan yanıt verdi.

Polislerin Facebook’taki mesajında 21 yaşındaki Smith ile ilgili kayıp ihbarı aldıklarını ve ailesinin oğullarının sağlığıyla ilgili endişeli olduğu belirtildi ve kendisini görenlerin polise bilgi vermesi istendi.

Smith’le ilgili soruşturma devam ederken polisin Facebook paylaşımının altına kayıp gençten bir yorum geldi.

Polisin "aranıyor" ilanına Facebook'tan yanıt verdi!

ayıp ilanına yorum yapan Leon Smith, “Kayıp falan değilim, aranıyorum. Beni bulmak istiyorsanız açık alanlara bakın. Biraz işinizi yapın” ifadelerini yazdı.

Smith’in hangi suçtan arandığı konusunda kamuoyuna açıklama yapılmazken, polise verdiği cevap sosyal medyada günün konusu oldu. 

Polisin "aranıyor" ilanına Facebook'tan yanıt verdi! ile ilgili etiketler İngiltere Facebook Leon Smith aranıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.