Polisi 30 metre sürükleyerek kaçan sürücü, CHP'li başkan vekili çıktı

Kocaeli’de polislerin durdurduğu otomobilin sürücüsü, polis memurunu 30 metre sürükleyerek kaçtı. İçerisinde TBMM araç giriş kartı bulunan 06 CHP 50 plakalı otomobilin, CHP’de bir dönem ilçe gençlik kolları başkan yardımcılığı ve il gençlik kolları başkan vekilliği yapan Bülent Sadıkoğlu’na ait olduğu belirlendi.

Korkunç olay dün İzmit Ömer Türkçakal bulvarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre rutin trafik uygulaması yapan trafik polisleri, 06 CHP 50 plakalı otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapmak isteyen trafik polislerinin belgelerini istediği sürücü ise aniden gaza basarak kontrol noktasından kaçmaya başladı. Otomobili durdurmak için aracın kapısına tutunan trafik polisi ise bir süre araçla birlikte sürüklendikten sonra yere düşerek yaralandı.

POLİS ADETA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı polis memuru Bedir Yıldız'ın yapılan tetkiklerinde sağ omuzunda kırık olduğu ve sağ dirseğinde çatlak olduğu tespit edilerek tedavi altına alındı.

Polisi 30 metre sürükleyerek kaçan sürücü, CHP'li başkan vekili çıktı

SÜRÜCÜ ARACI TERK EDİP KAÇTI

Güvenlik kameralarına da an be an yansıyan olay sonrasında harekete geçen emniyet güçleri, kaçan aracı yakalamak için çalışma başlatıldı. Yapılan takip neticesinde 06 CHP 50 plakalı otomobil, 4 kilometre uzaklıkta Vezirçiftliği mahallesi, Papatya sokakta terk edilmiş halde bulundu.

TBMM GİRİŞ KARTI BULUNDU

Park halinde kapıları açık halde terk edilmiş olarak bulunan araç içerisinde yapılan aramada Türkiye Büyük Millet Meclisi araç giriş kartı bulundu.

CHP'NİN ESKİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN VEKİLİ ÇIKTI

Araç sürücüsü CHP'nun CHP'de bir dönem ilçe gençlik kolları başkan yardımcılığı ve il gençlik kolları başkan vekilliği yaptığı öğrenildi. Otomobili terk ederek kaçan Sadıkoğlu'nun arandığı öğrenildi.

Polisi 30 metre sürükleyerek kaçan sürücü, CHP'li başkan vekili çıktı ile ilgili etiketler CHP Kocaeli Trafik Polisi Bülent Sadıkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.