Polise yumruk atan Salihe Aydeniz hakkında karar yarın verilecek!

Polise yumruk atan DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz için fezleke hazırlanmıştı. Hazırlık Komisyonu Başkanı Ali Özkaya, "Yarın saat 11.00'de toplanacağız. Saat 11.00'de kararımızı vereceğiz" dedi.

Kadıköy'deki izinsiz gösteride polise yumruk atan DBP Milletvekili Salihe Aydeniz hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve fezleke hazırlanmıştı. 

 YARIN GÖRÜŞÜLECEK

Anayasa ve Adalet Hazırlık Komisyonu DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz için toplandı. Hazırlık Komisyonu Başkanı Ali Özkaya, 4 dosya için Salihe Aydeniz, bir dosaya için Meral Danış Beştaş savunmada bulunduğunu belirterek, "Videoları izlettiler, kendilerinin veya partililerin çektiği videoları izledik, beyanlarda bulundular. Bunları inceleyeceğiz. Yarın saat 11.00'de toplanacağız. Saat 11.00'de kararımızı vereceğiz" dedi.

 

 

Polise yumruk atan Salihe Aydeniz hakkında karar yarın verilecek! ile ilgili etiketler polis yumruk fezleke Hazırlık Komisyonu Başkanı Ali Özkaya Salihe Aydeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.