Polise 'katil' diyen Recep Karakoç'a İBB'de yöneticilik!

CHP'nin ilçe teşkilatlarında görev alan Recep Karakoç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Karakoç'un, Twitter hesabından polise 'katil' dediği paylaşım ise büyük tepki çekti.

CHP'nin ilçe teşkilatlarında Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Recep Karakoç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Kültür A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandığını duyurdu.

 Karakoç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır'ın kendisine referans olduğunu belirterek "İBB Kültür A.Ş Yönetim kuruluna atanmamda şahsıma güven duyarak 16 Milyon İstanbulluya hizmet etme fırsatı tanıyan İBB Başkanımız Sayın Ekrem İMAMOĞLU'na ve referans olup öneren CHP Başakşehir İlçe Başkanımız Sayın Av. Deniz BAKIR'a teşekkürü borç bilirim." ifadesini kullandı.

POLİSE "KATİL" DEDİĞİ PAYLAŞIMLARI BULUNUYOR

Gezi Parkı eylemlerinin ön saflarında yer alan Karakoç'un kişisel sosyal medya hesabında, polislere "katil" dediği paylaşımlar ise tepki çekti.

Polise 'katil' diyen Recep Karakoç'a İBB'de yöneticilik!

BOZUK TÜRKÇESİ DE ELEŞTİRİ KONUSU OLDU

Öte yandan Karakoç'un bozuk Türkçesiyle attığı bir tweet sosyal medyada eleştiri konusu oldu. 

Polise 'katil' diyen Recep Karakoç'a İBB'de yöneticilik! - Resim : 2

Polise 'katil' diyen Recep Karakoç'a İBB'de yöneticilik! ile ilgili etiketler CHP İBB Ekrem İmamoğlu polis katil
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.