Polis, tartıştığı yaşlı adamdan özür diledi

Geride kalan gün sosyal medyada infiale yol açan görüntülerde Manisa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde dün bir polis memuru ile yaşlı bir adam arasında sert bir tartışma yaşanmıştı. Olayın ardından Manisa Valiliği söz konusu polis hakkında soruşturma başlatıldığını ve o süreçte görevden uzaklaştırıldığını duyurmuştu. O polis memuru, 74 yaşındaki adamdan özür diledi.

Manisa'da bir otobüs terminalinde polis memuru ile yaşlı bir adam arasında sert bir tartışma yaşandı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Olayın ardından haberlere yansıyan görüntüyle ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Manisa Valiliği'nce yapılan idari soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan polis memuru B.Y'nin kötü davrandığı kişinin 74 yaşındaki Kemal Konca olduğunu tespit etti.

EVİNE GİDİP ÖZÜR DİLEDİ

Konca'nın yaşadığı yerin belirlenmesinin ardından kötü davrandığı Konca'nın evine giden polis memuru B.Y'nin, yaşlı adamdan özür dileyerek büyük bir hata yaptığını, yaşananlardan dolayı oldukça üzgün olduğunu söylediği öğrenildi.

Polis, tartıştığı yaşlı adamdan özür diledi

Polis, tartıştığı yaşlı adamdan özür diledi ile ilgili etiketler Manisa polis otobüs terminali özür
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.