Polis sapığı 452 kamerayı izleyerek yakaladı

Bursa'da üniversiteli kız öğrencilerin kaldığı yurdun çevresinde pusu kurup kızları taciz eden zanlı polisin başarılı operasyonu ile yakalandı. Polis sapığı yakalamak için 452 adet güvenlik kamerasını tek tek inceledi.

Bursa Nilüfer'de sapık alarmı polisi alarma geçirdi.  Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 452 adet güvenlik kamerasını tek tek inceledi, sapığı görüntülerden tespit etti. 33 yaşındaki Y.G. kıskıvrak yakalandı.

REKTÖR AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili soruştuma başlatıldı. Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof Saim Kılavuz da öğrencilere hitaben bir açıklama yaptı. Kılavuz, "Sevgili Gençler; Emniyet Müdürümüzün duyarlılığı sonucu ilgili kişi yakalanmıştır. Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyoruz. Gerekli önlemler de alınmış olduğu için gençlerimiz kendilerini güvende hissedebilirler" dedi.

Polis sapığı 452 kamerayı izleyerek yakaladı

Polis sapığı 452 kamerayı izleyerek yakaladı ile ilgili etiketler Bursa cinsel taciz taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.