Polis memurunu düşünmeden öldürdü

ABD'nin New Meksiko eyaletinde bir polis memuru, uyuşturucu şüphelisini araçtan durdurup indirmek istedi. Elinde otomatik bir silahla araçtan inip ateş açmaya başlayan kişi polisi birkaç saniye içinde öldürüp olay yerinden kaçtı.

Arkadaşlarının ölümünü polis aracından gören Amerikan polisi karayolunda insan avı başlattı. Polis öldürüp kaçmaya çalışan uyuşturucu taciri polisle girdiği çatışmada öldürüldü.

ABD'nin New Meksiko eyaletinde geçtiğimiz şubat ayında yaşanan olayda polis memuru Darian Jarrott öldürülmüştü, polis memurunun öldüğü anların görüntüleri yayınlandı.

Görüntülerde polis, şüphelendiği uyuşturucu taciri Omar Cueva'yı durdurup ve araçtan inmesini istiyor. Elinde makineli silahla polisi tarayan şahıs, hızla olay yerinden kaçıyor. Daha sonra yaşanan kovalamacanın ardından şahıs, başka polislerce öldürülüyor.

Polis memurunu düşünmeden öldürdü ile ilgili etiketler Amerika ölüm polis memuru

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.