Polis maaşlarına her ay 300 lira ilave ödeme! Vakıfbank her daim Türk polisinin yanında!

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Protokol doğrultusunda tüm Emniyet personelinin maaşlarına her ay 300 lira ilave ödeme yapılacağı kaydedildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Vakıfbank arasında imzalanan promosyon protokolü doğrultusunda Emniyet Teşkilatı'nın tüm personelinin maaşlarına her ay 300 lira ilave ödeme yapılacağı bilgisi verildi.

İlave ödeme miktarının 6 ayda bir gerçekleştirileceği ve memur maaş zammı oranında da arttırılacağı kaydedilirken yapılan protokolün süresinin ise 5 yıl geçerliliğini koruyacağı ifade edildi.

Türk Polis Teşkilatı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Teşkilatımız personeline hayırlı olsun. Genel Müdürlüğümüz ile Vakıfbank arasında imzalanan yeni promosyon protokolüne göre, Emniyet Teşkilatı'nın tüm personelinin maaşlarına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacaktır. Ayrıca bu miktar 6 ayda bir yapılacak memur maaş zammı oranında artırılacaktır. Protokolün süresi 5 yıl olacaktır. Tüm personelimize duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Polis maaşlarına her ay 300 lira ilave ödeme! Vakıfbank her daim Türk polisinin yanında! ile ilgili etiketler polis maaş VakıfBank Emniyet Genel Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.