Polis, kağıt toplayıcılarının deposuna baskın yaptı! Ortalık savaş alanına döndü...

İstanbul Ümraniye'de polisin kağıt toplayıcılarının deposuna düzenlediği baskında ortalık adeta savaş alanına döndü. Kağıt toplayıcıları, topladıkları kağıt ve malzemeleri sokak ortasında ateşe verip polislere taşlarla saldırdı. Ekipler, zorluk çıkaranları gözaltına aldı.

İstanbul Ümraniye'de  polis, kağıtların toplandığı atık toplama deposuna baskın düzenledi. Kağıt toplayıcıları ile polis arasında yaşanan gerginlik sonucu arbede yaşandı. Kağıt toplayıcıları, kendi topladıkları kağıt ve benzeri malzemeleri sokak ortasında yakarak durumu protesto etti. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda kağıt toplayıcıları polislere taş atarken polisler de biber gazı kullandı. Polis, zorluk çıkartanları gözaltına aldı.

TOPLADIKLARI MALZEMELERİ SOKAK ORTASINDA YAKTILAR

Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının kağıtlarını biriktirdiği depoya polis baskını düzenledi. İddiaya göre kağıt toplayıcıları, baskın yapan polislere karşı çıkınca arbede yaşandı. Topladıkları kağıt karton ve benzeri malzemelerini vermek istemeyi reddedince sokak ortasında malzemelerini yakan kağıt toplayıcıları, polisleri engellemek için taşlarla polise saldırdı.

Polis, kağıt toplayıcılarının deposuna baskın yaptı! Ortalık savaş alanına döndü...

POLİSE ZORLUK ÇIKARANLAR GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisi de çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, kendilerine zorluk çıkaran kağıt toplayıcılarına biber gazı ile müdahalede bulundu. Olayda polise zorluk çıkaran şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kağıt toplayıcıların yaktığı malzemeler drone ile havadan görüntülendi.

Polis, kağıt toplayıcılarının deposuna baskın yaptı! Ortalık savaş alanına döndü... ile ilgili etiketler polis Ümraniye protesto kağıt toplayıcısı arbede

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.