Polis her yerde "Uçan Tesla'nın" sürücüsünü arıyor: Bilgi getirene para ödülü verecekler

Kısa süre önce sosyal medyada paylaşılan Tesla Model S videosu viral oldu. Otomobili kullanan kişi, halka açık ve dik bir yokuşun sonundan hızlı bir şekilde ilerleyerek adeta uçtu ve yere temas ettiğinde iki araca çarpıp durdu. Polis her yerde aradığı sürücüyle ilgili bilgi getirene 1000 dolar ödül verileceğini açıkladı.

Los Angeles polisine göre olayda kullanılan Tesla Model S araç 2018 modeldi ve sürücü otomobilin sahibi değil, sadece kiralayan bir kişiydi. Araç yerle yeniden temas ettiğinde iki araca çarparak durabildi. Atlayış sonrası Model S ve diğer araçlarda büyük hasar meydana geldi ancak yaralanan olmaması sevindirdi. Sürücü olayın hemen ardından aracı bırakarak kaçtı.

Polis her yerde  "Uçan Tesla'nın" sürücüsünü arıyor: Bilgi getirene para ödülü verecekler

SÜRÜCÜNÜN ÜZERİNE ÖDÜL KONDU 

Atlayış sırasında pek çok kamera kayıttaydı ancak gelen bilgiye göre sürücünün eşgali belli değil. Los Angeles polisi şu anda sürücünün peşine düşmüş durumda. Öyle ki kimliğinin tespit edilmesine yardımcı olmak için bilgi veren kişiye 1000 dolar (günümüz kuruyla 14.820 TL) ödül verileceği belirtiliyor. Şüphelinin para cezasının yanı sıra hapis cezası alması da olası.

Polis her yerde  "Uçan Tesla'nın" sürücüsünü arıyor: Bilgi getirene para ödülü verecekler - Resim : 2

Polis her yerde "Uçan Tesla'nın" sürücüsünü arıyor: Bilgi getirene para ödülü verecekler ile ilgili etiketler Tesla kaza Los Angeles viral
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.