Polis gidince indirildikleri minibüse bindiler

Koronavirüs salgınının başlangıcından beri kurallara uymamakta direnen Esenyurt'ta yine manzara değişmedi. Denetimler sırasında fazladan 25 yolcu taşıyan bir minibüs durduruldu. Ayaktaki yolcular minibüsten indirildi. Yolcular cezanın yazılmasının ardından minibüse geri bindi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında yayınlanan genelgeye rağmen minibüsler fazladan yolcu almaya devam ediyor.

Esenyurt'ta sabah saatlerinde trafik polisi tarafından yapılan denetimlerde ayakta fazladan 25 yolcusu olan bir minibüs durduruldu.

Polis gidince indirildikleri minibüse bindiler

Ekipler ayakta bulunan yolculara uyarılarda bulunarak başka bir minibüse geçmelerini söyledi. Aracın sürücüsüne yayınlanan genelgeye aykırı hareket ettiği için cezai işlem uygulandı. İşlemin ardından minibüsün seferine devam etmesi söylendi.


Polis gidince indirildikleri minibüse bindiler - Resim : 2

İNDİRİLDİKLERİ MİNİBÜSE TEKRAR BİNDİLER

Ekipler tarafından minibüsten indirilen yolcular yapılan uyarılara rağmen minibüse tekrar geri bindi. Aynı minibüse binen yolcular, 'neden geri bindiniz?' sorusuna ise "Başka minibüs yok. Size soruyorum başka minibüs var mı?" diyerek cevap verdi. Ekiplerin ikinci uyarılarının ardından ayaktaki yolcular başka bir minibüse geçti. Öte yandan başka bir minibüse de fazladan yolcu aldığı için cezai işlem uygulandı.

DHA

Polis gidince indirildikleri minibüse bindiler ile ilgili etiketler Esenyurt Minibüs denetim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.