"Polis defalarca başıma vurdu" demişti

İstanbul Esenler'de maske tartışması sonrasında gözaltına alınan Harun Ç. adlı kişi sonrasında polisin kendisini nezarethanede darp ettiğini ileri sürerek şikayette bulunmuştu. Ancak Harun Ç.'nin iddia edildiği gibi polisler tarafından darp edilmediği tam tersine başını nezarethanenin demir kapısına defalarca vurarak kendi kendini yaraladığı güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı. Bu arada Harun Ç.'nin çocuğun cinsel istismarı da dahil 17 suç kaydı olduğu tespit edildi.

Polislerin darpla suçlandığı olay önceki gün Esenler ilçesinde yaşandı.

31 yaşındaki Harun Ç. maske takması konusunda kendisini uyaran polislerle iş yerinin bulunduğu cadde üzerinde tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Harun Ç. gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Harun Ç, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

"Polis defalarca başıma vurdu" demişti 

Harun Ç., serbest bırakılmasının ardından polisler tarafından darp edildiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulundu. Harun Ç., "3-5 kişilerdi, defalarca kafama vurdular, elektrik verdiler" sözleri ile polisleri suçladı. Polis merkezine götürüldüğünde baygın olduğunu ileri süren Harun Ç. "Karakolda beni vurarak ayılttılar" diye konuştu.

Kafasındaki yaraları göstererek "Beyin kanaması geçirseydim ne olacaktı, sadece kafama vurdular" diyen Harun Ç'nin iddialarının aslının olmadığı ise polis merkezinin güvenlik kamerası ile ortaya çıktı. 

"Polis defalarca başıma vurdu" demişti - Resim : 2

GÜVENLİK KAMERASI YALANI ORTAYA KOYDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Harun Ç'nin bu iddiaları üzerine götürüldüğü karakolun güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı.

Harun Ç.'nin Nezarethaneyi gören güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, bir süre içeride dolaştığı, ardından da demir kapı ve parmaklıklara defalarca kafa attığı görülüyor. Harun Ç.'nin kafa atması sonucu konulduğu nezarethanenin kapısının açıldığı görülürken, kendisine daha fazla zarar vermesini ise polis memurunun önlediği görülüyor. 

Bu arada polise darp suçlaması yapan Harun Ç.'nin "küçük yaşta çocuğun cinsel istismarı", "alıkoyma" gibi suçlardan 17 suç kaydının bulunduğu belirlendi.

"Polis defalarca başıma vurdu" demişti ile ilgili etiketler Esenler polis istismar maske Darp

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.