"Polis" dedikleri o kişi bakın kim çıktı?

Sosyal medya uygulaması TikTok'ta "Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor" denilerek paylaşılan, FETÖ'cü hesaplarla, yasa dışı sol örgütlerle bağlantılı hesaplarca "Polisten 'Boğaziçi misafirhanemiz' videosu" diyerek yayılan görüntüleri paylaşan kişi yakalandı. Görüntüyü paylaşan kişinin bir film platosunda dezenfektan görevlisi olarak çalıştığı ayrıca figüran olarak da dizi ve filmlerde yer aldığı tespit edildi.

İstanbul Valiliği sosyal medyada yayılan "Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor" başlığı ile paylaşılan görüntülerle ilgili bir açıklama yaptı.

Paylaşımı yapan kişinin yakalandığının belirtildiği açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünce; bazı sosyal medya hesapları ve basın-yayın kuruluşlarında yer alan "Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor" ve “Polisten ‘Boğaziçi misafirhanemiz’ videosu” başlığıyla paylaşılan video görüntüleriyle ilgili olarak yapılan incelemelerde;

Bahse konu görüntüleri çeken ve sosyal medya hesabında paylaştığı tespit edilen (M.D.) isimli şüpheli şahıs, bugün Sultangazi ilçemizde yakalanmıştır.

Şüpheli şahsın Ümraniye ilçemizdeki bir dizi film platosunda, dezenfektan görevlisi ve figüran olarak çalıştığı tespit edilmiştir.

Şahsın alınan ifadesinde; “Bu görüntüleri Bir (1) ay kadar önce çektiği ifade edilerek, Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili olaylar nedeniyle sosyal medya ve basında yer alan, güvenlik güçlerine hakaret içerikli paylaşımlara tepki olarak hazırladığı ve sosyal medya hesabında paylaştığını” beyan etmiştir.

Ayrıca, görüntülerin çekildiği yerde yapılan incelemede İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli ve belirtilen isimli bir Polis Memuru bulunmadığı tespit edilmiştir. Konuyla ilgili olarak adli soruşturma başlatılmıştır."

"Polis" dedikleri o kişi bakın kim çıktı? ile ilgili etiketler polis emniyet İstanbul Valiliği Boğaziçi Üniversitesi boğaziçi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.