Polis baskın yaptı, o kahvaltı...

Avustralya’da 75 yaşındaki bir şüphelinin evine uyuşturucu baskını düzenlendi. Şüpheli, baskın sırasında evinin aranmasına aldırış etmeden kahvaltı yapmaya devam etti.

Olay, Avustralya’nın Queensland eyaletinin Gold Coast bölgesindeki bir sahil kasabası olan Palm Beach’te meydana geldi. Polis, uyuşturucu operasyonu kapsamında 75 yaşındaki bir şüphelinin evine baskın düzenledi. Baskına dair paylaşılan görüntülerde, baskın sırasında bir polis memurunun evde bulduğu nakit paraları masanın üzerine dizdiği ve diğer memurların da evde arama yapmaya devam ettiği görüldü. 75 yaşındaki yaşlı adam ise bunlara aldırış etmeden, mutfak masasında kahvaltı yapmaya devam edip, kahvesini yudumladı.

Polis baskın yaptı, o kahvaltı...

Yetkililerin yaptığı açıklamada, eve yapılan baskın sonucu yaklaşık 9 bin dolar nakit, 1.25 kilogram uyuşturucu ve cephane bulunduğu belirtilerek; yaşlı adamın ‘uyuşturucu tedariki’, ‘uyuşturucu bulundurma’ ve ‘uyuşturucu kaçakçılığı’ ile suçlandı duyuruldu. Yaşlı adamın duruşması 2 Eylül’de Coolangatta Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Polis baskın yaptı, o kahvaltı... ile ilgili etiketler Avustralya polis uyuşturucu Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.