Polis aracıyla tur atan İranlı fenomen sınır dışı ediliyor

Taksim'in ortasında Lamborghini marka otomobil ile karpuz satan, Kağıthane'de polis aracıyla tur atan İranlı sosyal medya fenomeni Mılad Hatamabadi Farahani bardağı taşırdı. Gözaltına alınan Farahani, Tuzla geri gönderme merkezine getirildi.

Son olarak Kağıthane'de polis aracıyla tur atan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Mılad Hatamabadi Farahani gözaltına alınmış ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Ülkeye girişi "ihtiyaten engelli" olan Mılad Hatamabadi Farahani göç idaresindeki işlemleri için iki gün önce Pendik Şehit Ozan Özen Ara Sevk Merkezine teslim edilmişti. Buradaki 48 saatlik süresi dolan İranlı fenomen Tuzla'da bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ne getirildi.

AVUKATI İTİRAZ ETTİ

Öte yandan, fenomen Mılad Hatamabadi Farahani'nin avukatlarından biri olan Av. Selim Topçu'nun Çağlayan Adliyesi İkinci Sulh Ceza Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma kararı almak için başvuruda bulunduğu öğrenildi. 

 

BEYOĞLU'NDA LAMBORGHINI İLE 5 TL'YE KARPUZ SATMIŞTI

Farahani, İstanbul'da daha önce de Beyoğlu'nda Lamborghini marka otomobilinin ön bagajına karpuz satmış, 5 liradan kilosunu satışa çakırdığı karpuzlar için çevredeki vatandaşlar sıraya girerek karpuz almışlardı.

İRAN'DAN KAÇTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Farahani İran'da bazı videoları nedeniyle bir süre tutuklu kaldı, tahliye olduktan sonra eşi Zeinab Mehdi ve kızı ile birlikte Türkiye’ye yerleşti. Antalya’da yaşayan Hatami, burada eşiyle birlikte lüks araçları ve malikane gibi evlerinde çektikleri videolarla ünlendi. 

(DHA)

Polis aracıyla tur atan İranlı fenomen sınır dışı ediliyor ile ilgili etiketler Fenomen polis Karpuz iron polis aracı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.