Polis aracında alkol sefası mı yapıldı?

Son günlerde sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta gündem olan skandal süt banyosu ve döner paketleme görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Ankara'da çekildiği iddia edilen görüntülerde, polis aracı olduğu öne sürülen bir araçta resmi kıyafetli olduğu görülen kişilerin ellerindeki alkol şişesi kameraya yansıdı. Alkol şişesinin kameraya özellikle gösterildiği görüntüleri TikTok'ta paylaşan Mustafa Kahraman isimli kullanıcı paylaşımına, "Sonuna kadar izle polis arabasıyla nasıl gezilir" notunu düştü.

Son günlerde büyük tepki çeken süt banyosu ve döner paketleme görüntülerinin paylaşıldığı sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta skandal bir görüntü daha gündem oldu.

Ankara'da çekildiği öne sürülen söz konusu görüntülerde, iddiaya göre bir polis aracında bulunan kişilerin ellerindeki alkol şisesi kameraya yansıdı. Aracın içinde resmi kıyafetli olduğu görülen şahısların siren çaldığı ve sokakları turladığı görüldü.

O anları kameraya kaydeden şahısların kameraya alkol şisesini özellikle göstermeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Bu görüntüler sosyal medyaya "polis aracında içki alemi" şeklinde yansıdı.

"POLİS ARABASIYLA NASIL GEZİLİR?"

Söz konusu görüntüleri sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta yayınlayan Mustafa Kahraman isimli şahıs paylaşımına, "Yanlış anlamayın polis arabası. Sonuna kadar izle polis arabasıyla nasıl gezilir" notunu düştü.

SİREN EŞLİĞİNDE GEZİNTİ

Büyük tepki çeken görüntüleri kameraya alan Mustafa Kahraman isimli şahsın ön koltukta oturan ve omzunda telsiz olduğu görülen kişiye "Harun Ağabey şunu bir açsana" dediği duyuldu. Bu anların ardından aracın sirenlerinin açıldığı anlar da kameraya yansıdı.

Öte yandan görüntülerde aracı kullanan şahsın koltuğunun arkasında resmi kıyafet asılı olduğu görüldü. Ancak bu görüntülerin polis aracı olup olmadığına ilişkin net bir bilgi elde edilemedi.

 

Polis aracında alkol sefası mı yapıldı? ile ilgili etiketler Ankara polis alkol TikTok başken polis aracı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.