Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir ticaret borsası buğday fiyatları 23 Mart Çarşamba

Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir ticaret borsası buğday fiyatları 23 Mart Çarşamba gününde merak ediliyor. Tarım sektöründe çalışan vatandaşlar ve çiftçiler tarafından buğday fiyatları günlük olarak sorgulanıyor. Peki, 23 Mart buğday fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte, Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir ticaret borsası 23 Mart güncel buğday fiyatları...

Buğday fiyatlarına yapılan zammı hemen ardından TMO buğday fiyatları ile Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir ticaret borsası buğday fiyatları vatandaşlar ve çiftçiler tarafından günlük olarak sorgulanıyor. 2022 yılının Ocak ayında TMO tarafından 1 milyon 220 bin ton hububatın satışa çıktığı açıklanmıştı.

Besici ve yetiştiriciler için 2050 TL/Ton üzerinden satılan arpa fiyatları, Ocak ayından itibaren 2550 TL/Ton’a, un ve bulgur fabrikalarına 2625-2675 TL/Ton üzerinden satılan ekmeklik buğday fiyatları ise 3225-3275 TL/Ton’a kadar çıkmıştı.

Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir Ticaret Borsası Buğday Fiyatları 23 Mart

Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir ticaret borsası buğday fiyatları 23 Mart Çarşamba

Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir ticaret borsası buğday fiyatları 23 Mart Çarşamba - Resim : 2

Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir ticaret borsası buğday fiyatları 23 Mart Çarşamba - Resim : 3

Polatlı, Edirne, Konya, Eskişehir ticaret borsası buğday fiyatları 23 Mart Çarşamba ile ilgili etiketler Polatlı Edirne Konya Eskişehir buğday fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.