Pogba'dan 4 asist, Bruno'dan 3 gol... Manchester United fırtına gibi başladı

Premier League'in ilk hafta mücadelesinde Manchester United ile Leeds United karşı karşıya geldi. İngiliz deviyle sözleşmesinin son yılına giren Paul Pogba birbirinden şık 4 asistle yönetime mesaj gönderdi. 5-1'lik galibiyette Bruno Fernandes de 3 golle yıldızlaştı.

Manchester United, Premier League'de 2021-22 sezonuna Leeds United galibiyetiyle başladı. Paul Pogba'nın 4 asist yaptığı maçta Leeds'i evinde 5-1 mağlup eden Kırmızı-Şeytanlar'da Portekizli yıldız Bruno Fernandes de hat-trick yaptı.

8 sezondur şampiyon olamayan ve bu sezona güçlü bir kadroyla giren Ole Gunnar Solksjaer'in takımı 30'da Bruno Fernandes'le 1-0 öne geçti ilk yarı bu skorla tamamlandı. Konuk ekip 48'de Luke Ayling'in füzesiyle 1-1'i buldu. 52'de Mason Greenwood'u kaçıran Pogba, genç İngiliz'in şık golüyle takımını yeniden öne geçirdi. Golden 2 dakika sonra yine Bruno sahneye çıktı ve skoru 3-1 yaptı. Golde topu çizgiden çıkaran Leeds savunması "gol çizgisi teknolojisi"ne yakalandı.

4. golde de Victor Lindelöf'ün savunma arkasına attığı uzun topu kontrol edip nefis vuran Bruno Fernandes'in imzası vardı. 5. gol 68'de yine Pogba'nın pasında bu kez Fred'den geldi. United'ın yeni transferi Jadon Sancho 75'te oyuna girdi.

Mart 2020'den beri ilk kez tam kapasite kapılarını açan Old Trafford, Manchester United'ın müthiş futboluna sahne oldu.

Pogba'dan 4 asist, Bruno'dan 3 gol... Manchester United fırtına gibi başladı

RAPHAEL VARANE, TAMAM

Transfer döneminde kadrosunu tamamen koruyan ve geçen yazdan beri peşinde olduğu İngiliz kanat forveti Jadon Sacho'yu 85 milyon euro bonservisle Borussia Dortmund'dan transfer etmeyi başaran United, stopere de Real Madrid'in Fransız yıldızı Raphael Varane'ı ekledi. 28 yaşındaki futbolcu için 40 milyon euro bonservis ödendi. 

United, Varane'ı bir videoyla duyurmak yerine direkt Old Trafford'da seyircisine tanıttı.

 Pogba'dan 4 asist, Bruno'dan 3 gol... Manchester United fırtına gibi başladı - Resim : 2

MAÇTAN ÖNCE HOLİGAN KAVGASI

Manchester ve Leeds şehirleri arasında yıllardır süren holigan gerilimine maçtan önce bir yenisi eklendi. Birbirine çok yakın olan iki şehrin taraftarları birbirine girdi. Bir kafede oturan taraftar kavga anını cep telefonuyla görüntüledi.

Bir Caffé Nero çalışanı The Sun'a şunları söyledi: "Büyük bir kavgaydı. Dükkanın kapılarını kilitlemek zorunda kaldım. Müşterileri içeride tuttuk. Etrafta çocuklar vardı ve bu biraz korkutucuydu, biz de kapıları kilitledik."

LEEDS UNİTED ÇOK TEHLİKELİ

Premier League'e geçen sezon geri dönen Leeds United, 2. sezon sendromu yaşamak istemiyor. Şilili ünlü teknik direktörüyle iyi bir sezonu geride bırakan Sarı-Lacivertliler'de artık hedef üst sıralar...

Transferde Barcelona'dan sol bek Junior Firpo'ya 15 milyon euro veren Leeds, City'den de Jack Harrison'un tapusunu 12 milyon euroya aldı. Kadrosunu koruyan Bielsa'nın takımı Patrick Bamford, Kalvin Philips va Rafinha gibi isimleriyle Old Trafford'dan puan çıkarmak istiyordu ancak hezimete uğradı.

Pogba'dan 4 asist, Bruno'dan 3 gol... Manchester United fırtına gibi başladı ile ilgili etiketler Manchester United leeds united premier league paul pogba bruno fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.